OM OSS

Næring-Bygg Entreprenør AS

Etter 11 år i Oslo som byggmester og entreprenør, etablerte Næring-Bygg Entreprenør AS i 2007 en avdeling på Tjøme, «Få det gjort.no!».  Vi ble godt mottatt og fortsetter suksessen med hovedvekt på ombygginger, tilbygg og vedlikehold.

Vi utfører oppdrag i hele nye Færder kommune: Tjøme, Hvasser, Nøtterøy, og Tønsberg. Vi har båt, og kommer ut i skjærgården.

Daglig leder og ingeniør Thor Olaf Hansen er født og oppvokst på øya, og har lokalkunnskap. Med sin rike fagkunnskap og mer enn 30 års allsidig erfaring fra bransjen, loser han deg trygt gjennom ditt prosjekt. Han kan prosjektledelse, og kommuniserer med bilder og epost om du ikke har mulighet til å være tilstede selv. Han hjelper deg å finne gode løsninger på dine behov og sørger for at resultatet blir som du hadde tenkt.

Thor Olaf står i spissen for en rekke dyktige og allsidige håndverkere, som kan påta seg de fleste oppgaver innenfor bygg og eiendom. Vi har samarbeidspartnere i de fag vi ikke dekker selv, men vi tar hovedansvaret for ditt prosjekt og får deg trygt i havn. 

I 2014 kom vi på Dagens Næringsliv sin Gaselleliste, og vitner om solid økonomi og gode resultater over de siste 4 år. 1 2017 har Næring-Bygg Entreprenør AS holdt på i 21 år. Dette vitner om at vi er en stayer i bransjen, og er der om det skulle dukke opp en reklamasjon i garantitiden.

KONTAKT OSS FOR GRATIS BEFARING